< Takaisin tapahtumiin

Jarkko Tamminen - Kuuleeko Kerava? -imitaatioshow

Esitys on siirtynyt, alkuperäinen päivä to 17.9. Uusi esitysaika on: Pe 26.3.2021 klo 19.00. Ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esityspäivänä. Ostetut liput käyvät sellaisenaan uutena esityspäivänä. Mikäli uusi esityspäivä ei sovi, voit hakea palautusta lipuista 31.10. mennessä osoitteesta https://web.lippu.fi/palautus/

 Jarkko Tammisen ”Kuuleeko Kerava?” -imitaatioshow rantautuu torstaina 16.4.2020 Kerava-saliin. Esitys koostuu sekä puhe- että lauluimitaatioista. Lavalla nähdään ja kuullaan imitaatioita Sauli Niinistöstä Kimi Räikköseen ja Lauri Tähkästä Paula Koivuniemeen. Illan aikana käydään läpi ajankohtaisia aiheita ja myös paikalliset “kuuluisuudet” saavat osansa, kun hahmot ottavat esille paikkakunnalla puhuttavia asioita. Showssa Jarkko on lavalla kovin ”alastomana”, sillä esityksessä käytetään vain pientä rekvisiittaa: lakkeja, peruukkeja ja takkeja, ja lauluosuudet esitetään taustanauhojen kera.

Esityksen sisältö on pääosin parhaita paloja Jarkon viime syksyn 2019 Jarkko Tamminen Showsta sekä sitä edeltävistä Stars Show-esityksistä. Ilta koostuu kahdesta hieman reilun puolen tunnin setistä, joiden välissä on väliaika.

Liput lippu.fi

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi